Масштабна ДТП сталося вранці у вівторок, 24 вересня, в районі Броварів Київської області

На кільцевій дорозі зіткнулися відразу сім автомобілів. Про НП інформує спільнота «Київ оперативний» в Facebook.

Повідомляється, що водія автомобіля Nexia затиснуло в спотвореному автомобілі. На опублікованому відео з місця події видно, що серед машин, що зіткнулися була і фура, яка просто сплющена одну з легковиків.

На місці ДТП працюють рятувальники і поліція. Причини аварії наразі встановлюються.

Очевидці публікують кадри події в мережі.

Нагадаємо, в Дніпрі, сьогодні вранці, 24 вересня, о 8:30 в районі ТРЦ Дафі маршрутне таксі №146 зіткнулося з вантажівкою-довгоміром на перетині вулиці Динамо і Запорізького шосе. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

Елена Зеленская поразила внешним видом в США: как голубки

За попередніми даними стало відомо, що в результаті аварії постраждало 11 осіб. Від удару у маршрутного таксі вирвало лобове скло і погнуло поручні всередині салону. Також покрученими виявилися і пасажирські сидіння.

На місце події прибуло кілька екіпажів патрульної поліції і п’ять карет швидкої допомоги. Все постраждалих, які отримали різні травми, було доставлено в різні поліклініки в місті.

У одній з постраждалих дівчат є підозра на травму хребта, однак у інших пасажирів менш важкі травми. Всім їм була надана необхідна медична допомога і їх життя більше нічого не загрожує.

Відомо, що маршрутка № 146 рухалася до «Дафі» з боку проспекту Богдана Хмельницького, а КрАЗ повертав з Запорізького шосе на Зоряний бульвар. Як повідомляють очевидці, що імовірно винуватцем аварії є водій КрАЗу, який проїхав на червоне світло світлофора. Але справжню причину події встановить слідчий у цій справі.

https://www.facebook.com/watch/?v=609786626094787

Нагадаємо, страшне ДТП сталося в Одесі: «пожежа, величезні пробки і перевернутий джип».

Як повідомляла Politeka, авто з військовими розбилося в ДТП.

Також Politeka писала, ДТП з маршруткою під Одесою, очевидці перервали мовчання, нові страшні кадри трагедії.